fbpx

Hvorfor vi valgte å satse på S-Room?

Laerdal Medical utvikler, produserer og markedsfører pasientsimulatorer og løsninger for utdanning og trening av helsepersonell. Selskapet produserer blant annet avanserte medisinske dokker, utstyr- og programvare som brukes i utdanning- og trening av helsepersonell.

«Det er mye kompetanse involvert med oppfølgingen av våre kunder og produkter»,sier Morten Blakstvedt som er ansvarlig for Laerdal Medical sin virksomhet i Sverige.

Avanserte systemer kan presenteres enkelt og oversiktlig med S-Room.

«Vi så at flere viktige ressurspersoner hos oss reiste mye. Foruten at det var den største tidstyven vi hadde, påvirket det også økonomien og miljøet på en negativ måte. 

Hva er Laerdal Medical?

Laerdal Medical er et norsk industrieventyr. Med utgangspunkt- og hovedsete i Stavanger, har selskapet i dag tilstedeværelse i 25 øand, og sysselsetter over 2000 ansatte.

Med moderne digitale løsninger som vårt S-Room med studio i Stockholm, kommuniserer vi med kundene på en mye mer profesjonell måte enn tidligere. Enten det er salgspresentasjoner, produktdemonstrasjoner eller via våre populære webinarer som får en helt annen innpakning.

Nå kan vi redusere reisebehovet betraktelig, uten at det går utover kvaliteten på tjenestene våre. I tillegg kan vi holde mye mer profesjonelle webinarer enn før», avslutter Blakstvedt. 

I vår bransje er det viktig å være profesjonelle i alle ledd.

Morten Blakstvedt, Country Manager Sweden, Laerdal Medical.