fbpx

Innovasjon og økonomisk bærekraft

S-room er et resultat av lang erfaring med teknologi, salg og ledelse

S-room er et norsk produkt, som har sprunget ut av mange års arbeid med AV-løsninger, teknologi og integrasjoner. S-room dekker et tomrom i markedet som gir innovative virksomheter nye muligheter.

Behovet

Mange av oss bruker for mye tid og ressurser på å reise, både kort og langt. Det å reise koster, reduserer effektiv arbeidstid og spiser ofte av fritiden. Derfor ønsker mange å bruke digitale hjelpemidler som for eksempel hjemmekontor, som fungerer fint til mange oppgaver.

Men når det kommer til møter, presentasjoner og annet hvor kravene til kvalitet og god kommunikasjon er høye, velger mange likefullt fysiske løsninger. Dette fordi man tror de digitale ikke er gode nok.

Ideen

Vi mente det burde være mulig å tilby et produkt som ga virksomheter muligheten til å gjennomføre digitale møter av høy kvalitet. Med det for øyet sonderte markedet vi men fant ingen løsninger som fungerte. Da bestemte vi oss for å utvikle S-room til vårt eget produkt.

Løsningen måtte være enkel. Både for de som bruker det, og de på den andre siden. Vi brukte all vår erfaring og tok frem ideen til nøkkelferdig konsept som gjør både installering, bruk og vedlikehold enklest mulig.

Løsningen

Gjennom å legge et puslespill av markedets beste hardwarekomponenter, og deretter bygge på en programvare, skapte vi et unikt produkt. Løsningen var å effektivisere og forbedre hvordan man utfører møter, rådgivning, salg, ledelse og kompetanseheving.

Dette ble til S-room, som vi fortsetter å utvikle hele tiden, nye funksjoner kan enkelt implementeres digitalt i alle S-room som er installert. På det viset holder man seg alltid oppdatert med de nyeste og beste løsningene.

Bruken

I utviklingen av S-room, satte vi tydelige krav til enkelhet og brukervennlighet. Målet var minimere avstanden mellom det digitale og det fysiske. Et ytterligere krav var at bruker ikke må ha noen teknologisk kunnskap utover det som forventes utover normal PC-bruk.

S-room gjør jobben enklere samtidig som man fremstår mer effektiv og profesjonell. Man skal ikke trenge å reise lenger enn til møterommet, med et tastetrykk kan møtene gjennomføres bedre og raskere.

Om oss

S-room springer ut av fagmiljøet til norges eldste AV-integratør, ABC Teknikk as. Mange av oss har vi vært med på en teknologisk reise fra analog til digital AV, og nå mot fremtidens nye arbeidshverdag preget av nye krav til digital samhandling og interaktivitet .


Jeg er stolt av å lede et team som hver dag ser etter nye løsninger og muligheter.

Magnus Hillestad, salgssjef i S-room (tlf. 926 04 648)