fbpx

Om du vil ha det enklere

Ingen overraskelser

S-room er lett å bruke

Alt fra daglig bruk til vedlikehold er enkelt med. S-room er en løsning som er svært enkel i bruk, du trenger egentlig bare gå inn i rommet.

Trykk på knappen

Du starter møtet med å trykke på en knapp, alt fra bordets høyde til lyd og lys tilpasser seg automatisk. tilpasser seg

Interaktiv presentasjon

På skjermen finner du de presentasjonene dere har laget. De er interaktive og du kan navigere i dem slik du ønsker det.

Hold møtet

Det er som et fysisk møte. Du står ved den store digitaltavlen, tegner og forklarer. Du oppleves akkurat som i et fysisk møte.

Fokus på kundetilfredshet

Dette sier våre kunder

Vi måler vår suksess i kundetilfredshet. Hvis ikke våre kunder er fornøyd med våre løsninger, er heller ikke vi fornøyde.

Før var reising den største tidstyven for viktige ressurspersoner hos oss, det påvirket økonomien og arbeidsmiljøet negativt.  Med S-room kommuniserer vi med kundene på en mye mer profesjonell og langt mer effektiv måte enn tidligere.

Morten Blakstvedt

Country Manager Sweden, Laerdal Medical

S-room er et fantastisk verktøy for salg. At jeg både kan effektivisere hverdagen, og samtidig skille meg ut positivt i salgs- og kundemøter er helt unikt. Jeg anbefaler S-room på det sterkeste, til alle bortsett fra mine konkurrenter!

Eivind Bentsen

Lead Client Solutions Group, Dell Technologies

S-room ble en gamechanger for oss. Vi kunne plutselig tenke helt nytt, ettersom det digitale nå både er enkelt nok og nesten like bra som det fysiske. Vi kan også nå ut til kunder som tidligere var ulønnsomme for oss, og som derfor ikke fikk tilgang på det beste.

Øyvind Carlsen

Daglig leder, Simtech

Med S-room visker vi ut grensen mellom det fysiske og digitale. Vi føler oss komfortable med verktøyet, får svært gode tilbakemeldinger fra ansatte og partnere. S-room sørger for at vi kan jobbe smartere, det gir oss flere muligheter og konkurransefortrinn.

Espen Eggum

Prosjekt- og salgsansvarlig, Byggeveiledning